Nieuwe Jockey boxershorts

Nieuwe Jockey boxershorts header2

Hét merk voor mannen die een voorliefde hebben voor wijde boxershorts, is toch wel het merk Jockey. Wij van accessoirewinkel.be hebben ons assortiment uitgebreid met nieuwe tijdloze prints.

polkadot jockey boxershort2

Het basismodel in donkerblauw, wit en lichtblauw is al langer bij ons verkrijgbaar. Dit assortiment is uitgebreid met onder andere een vrolijk polkadot dessin. In donkerblauw, lichtblauw of wit.

Kunt u nou geen keuze maken? Niet getreurd, deze print is ook verkrijgbaar in een 3-pack.

boxershort jockey covered waistband2

Nieuw in ons assortiment is de 2-pack van Jockey. Deze 2-pack is gevuld met twee wijde boxershorts in verschillende vrolijke dessins, een paisley en streepdessin, in lichtblauw-wit en donkerblauw-wit. Dit vertrouwde model is iets aangepast. Gelukkig niet in pasvorm, maar in een klein detail. De elastieken tailleband is bij deze boxershorts voorzien van een “covered waistband”. Dit houdt in dat aan de binnenzijde van de tailleband ook het zachte katoen is verwerkt. Voor extra draagcomfort.

Jockey boxershorts2

Bestel uw nieuwe Jockey boxershort vandaag nog!

Bekijk ook

header blog zakdoeken3

Steek u neus eens in iets nieuws

Het hooikoortsseizoen is al in volle gang! Voor de echte snotneuzen onder ons hebben wij van accessoirewinkel.be het assortiment Progetto zakdoeken uitgebreid met nieuwe kleuren.

Levertijd 2-3 werkdagen of 1 werkdag met DPD
Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen terugsturen
Dé specialist in grote aantallen accessoires

Betaal veilig online

×