Accessoirewinkel.be by E.L Cravatte
  • Sinds 2004 dé Specialist
  • Binnen 30 dagen retourneren
  • Óók zakelijk bestellen
  • Veilig online betalen

Profuomo Overhemden

17 resultaten
Sorteer op

Overhemd Extra Lange Mouw - Wit - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

Vanaf €79,90

Overhemd Extra Lange Mouw - Blauw - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Overhemd - Donkerblauw - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Overhemd Extra Lange Mouw - Donkerblauw - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Trouwoverhemd - Off-White - Slim Fit - Enkele Manchet

Profuomo

€129,95

Overhemd - Zwart - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Overhemd - Blauw - Regular Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Trouwoverhemd - Off White - Slim Fit - Twill - Double Cuff

Profuomo

€139,95

Smoking Overhemd - Wit - Slim Fit - Twill - Double Cuff

Profuomo

€129,95

Overhemd - Wit - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Overhemd - Blauw - Slim Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95

Overhemd - Wit - Regular Fit - Fine Twill

Profuomo

€79,95


 

Onze comfortabele business overhemden van Profuomo zijn gemaakt van het allerfijnste katoen en hebben de perfecte pasvorm voor elke man. Kies uit normal fit, slim fit of ga voor een shirt met een extra lange mouw. Het hoogwaardig geweven katoen is afkomstig uit de Albini weverij, één van de beste Italiaanse stofwevers. Het overhemd heeft dan ook Italiaanse allure en is ontwerpen en afgewerkt met traditioneel vakmanschap. De overhemden laten zich uitstekend dragen op kantoor onder een pak met stropdas, kies voor de meer casual gelegenheden een shirt uit de casual lijn van Profuomo. Selecteer op kraagvorm en enkele of dubbele manchetten of zoek eenvoudig jouw favoriete overhemd op kleur.

Profuomo Sky Blue en Profuomo Originales

Profuomo kent 2 lijnen overhemden: Profuomo Sky Blue en Profuomo Originales.  Profuomo Sky Blue is het luxere broertje van Profuomo Originales. Exclusieve dessins, bijzondere details en Italiaanse allure zijn de typische kenmerken van Profuomo Sky Blue.

Sky Blue is uitgevoerd in iets dikker geweven katoen. Veel mannen geven de voorkeur aan het luchtiger geweven Originale overhemd tijdens warme dagen, het luxe Sky Blue overhemd daarentegen schijnt niet door en laat zich perfect dragen op een pantalon zonder colbert of v-hals trui daarover.

profuomo overhemd

'Normal fit' en 'slim fit' overhemden

Profuomo heeft haar overhemden uitgevoerd in twee populaire modellen. Het klassieke 'normal fit' model en het Italiaanse 'slim fit' model. Beide modellen hebben een perfecte pasvorm en zijn de ideale overhemden voor business wear en feestelijke gelegenheden. Slim fit hemden laten zich het beste combineren bij getailleerde pakken. Maar ook op een spijkerbroek of nette pantalon laat dit hemd zich uitstekend dragen. Het normal fit model is een ideale basis hemd en is uitstekend te combineren bij een 'normal size' pak.

Boordvormen

De overhemden zijn uitgevoerd in de volgende boord varianten:

  • SEMI WIDE SPREAD Deze stijlvolle boordvariant is even klassiek als succesvol. De punten van de kraag staan wat dichter bij elkaar dan zijn 'wide spread' broer.
  • WIDE SPREAD Bij deze elegante boord staan de kraagpunten wat wijder uit elkaar. Kies bij een wide spread kraag voor een wat vollere stropdassenknoop.
  • CUT AWAY De cut away gaat nog een stapje verder dan de wide spread. De kraagronden vormen bijna een horizontale lijn.
  • BUTTON DOWN Bij een button down boord bevinden zich aan beide kraagpunten 2 knopen. Deze dienen altijd gesloten te zijn. Dit informele overhemdboord is speciaal voor de Brooks Brothers uit de VS ontwikkeld. Doordat de kraagpunten vastgezet konden worden bleven ze goed op zijn plaats tijden het polo spelen.

profuomo hemd sky blue

Goeminne
Snelle levering
Kwaliteitsvol product
Interessante prijs
Vansteenkiste
Snelle en correcte levering.
Stuer Paul
Perfect strikje voor een kind 3 jaar
Marc Buyens
Prima, zéér tevreden.
Dillen René
Super service, snel en netjes aangekregen, de bretellen voldoen volledig naar behoefte daar ik de nodige aanwijzingen heb gelezen op de website, top
Rogiers Frank

Betaal veilig online

×